Goed zitten is duurzaam zitten

Al meer dan 20 jaar lang bewijzen de Novalux-auditoriumstoelen hun klasse. Generaties studenten en leerlingen kloppen talloze uren op het karakteristieke design. Het gepatenteerde klapsysteem met tegengewicht is – net als de stoel – gebouwd met een eeuwigdurende souplesse.
Novalux Auditoriumstoelen 2 M_Novalux-10LR M_Novalux-1LR M_Novalux-4

Belgisch design en vakmanschap

Van het ergonomische zitvlak in beukenhout tot het unieke kantelsysteem en de zachte oplegstukjes voor extra comfort: elk onderdeel is ontworpen en gemaakt in België.

M_Novalux-350 M_Novalux-341 M_Novalux-168 M_Novalux-250

Modulair en op maat

Elk auditorium is uniek. Daarom is ook elke stoelenrij uniek. Op maat van de architectuur ontwerpen onze ingenieurs stoelen en rijen die optimaal gebruik maken van de ruimte en plaats creëren voor de gasten en de spreker. Met of zonder uitklaptafel. Met of zonder kabelgoot. Met of zonder gangpadverlichting. Met of zonder luxueuze afwerking in fineer. De details en de uitvoering kiest u volledig zelf.

Novalux Auditoriumstoelen 3

Studeerde u ooit aan een Belgische hogeschool of universiteit? De kans is groot dat u de duurzaamheid van de Novalux-auditoriumstoelen aan den lijve ondervond. De unieke sterkte van het ontwerp en de precisie van de uitvoering maken van onze auditoriumstoel een tijdloze klassieker.


Bekijk onze realisaties

Onze klanten

UHasselt
Hogeschool Gent
Universiteit Gent
Vives Hogeschool
Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
Erasmus Hogeschool Brussel
Brussels Management School
Karel de Grote Hogeschool
KU Leuven
KU Leuven
KU Leuven
LUCA
Provincie Antwerpen
Thomas More
Université catholique de Louvain
UCLL Hogeschool
Liège université
Université de Mons
Université de Namur
Vrije Universiteit Brussel

Over Novalux

Gegroeid uit de wereld van designmeubelen is Novalux sinds de jaren vijftig een pionier in computergestuurd metaalwerk en handgemaakte ambacht. De ervaring en het vakmanschap van toen staat vandaag volledig in dienst van auditoriumstoelen en industriële opdrachtgevers.

Lees meer

Ontdek ook onze subcontracting

Van engineering tot afgewerkt product. Als industriële totaalpartner voor metalen onderdelen en producten is Novalux specialist in het plooien, lassen, laseren en afwerken van platen en buizen voor derden.

Lees meer

Samenwerken? Graag. Bel of mail en we spreken elkaar snel.

Neem contact op