Over ons

Met een geschiedenis in designmeubelen combineert Novalux handgemaakte ambacht met computergestuurde metaalbewerking. Als een complete industriële partner voor uiteenlopend seriewerk in staal, RVS en aluminium staat onze ervaring en vakmanschap in dienst van derden.
M_Novalux-73 M_Novalux-331

Totaalpartner van A tot Z

Van schets tot afgewerkt product: dankzij ons modern atelier en ervaren metaalbewerkers nemen we het volledige productieproces voor eigen rekening. Tot en met de montage en de verpakking. Zo bent u zeker van flexibele mogelijkheden, constante kwaliteit en de duidelijkheid van één aanspreekpunt.

M_Novalux2-5 M_Novalux2-83 M_Novalux-45 M_Novalux-136

Vooruitstrevend machinepark

Een vlakbedlaser met automatisch magazijn, een vooruitstrevende pons-laser, een gerobotiseerde plooicel, meerdere computergestuurde buislasers, innovatieve lasrobots en ga zo maar door. Het hoogtechnologische machinepark maakt van Novalux een geliefkoosde partner voor kleine en grote series, precies maatwerk en complexe combinaties van buizen en platen.

M_Novalux-64

Afgewerkt met de hand

60 jaar vakmanschap toont zich in elk detail. Meer dan 30 ervaren metaalbewerkers zijn dagelijks in de weer om producten en ontwerpen met vaste hand af te werken. Hun ervaring en ambacht zorgt voor een enorme veelzijdigheid en flexibiliteit. Zowel in het bewerken en creëren van onderdelen als in het monteren en verpakken van afgewerkte producten.

M_Novalux2-91

Twee generaties

Van producent van kachels en trapladders tot toonaangevend merk in design buismeubilair: sinds de start in de jaren vijftig staat vakmanschap centraal bij Novalux. Marc Vermandere zette in de jaren 80 de knowhow extra in de verf als onderaannemer voor derden. Ondertussen staat met Kobe en Wannes Vermandere de tweede generatie aan het roer en is Novalux uitgegroeid tot een gespecialiseerde toeleverancier voor diverse sectoren.


Subcontracting Auditoriumstoelen

Samenwerken? Graag. Bel of mail en we spreken elkaar snel.

Neem contact op